La granja Codi 0 a Lleida

 

És la granja on tot comença. Situada a la Partida Montcada de l’Horta de Lleida. A només 3 km del centre de la ciutat. Aquí és on vam començar el projecte i on hi vam posar les primeres gallines per autoconsum ja fa bastants anys, quan vam fer el pas d’anar a viure al camp.

Actualment hi ha 7 galliners de fusta adaptats a l’entorn de l’horta. Són els bungalows de les gallines. Sempre hem dit que si algún dia tanquem la paradeta, podrem aprofitar els galliners i fer-hi bungalows per la canalla 🙂 esperem que no faci falta.

A Lleida fem tot el cicle de cria de les gallines i pollastres, disposem d’una sala amb una incubadora on criem els nostres propis ous. També a Lleida hi tenim la sala on classifiquem, marquem i envasem els ous. És el centre d’operacions de les granges Codi 0.

La granja Codi 0 a Vallmanya

 

Vallmanya ens va sorprendre el primer cop que hi vam anar. La tranquilitat que es respira a la granja és incomparable. Situada entre camps immensos de cultius, hi ha un petit oasis plantat d’arbres que es veuen des de la llunyania, aquí hi ha la granja Vallmanya.

Si aixequem la vista hi trobem la Casa Macià, actualment en un estat lamentable. Tant de bò les administracions s’impliquin i arreglin aquest espài de memòria històrica.

En aquest paratge hi trobem la nostra granja, on hi tenim gallines de raça Penedesenca negra i Prat Lleonada, així com espais habilitats per criar pollets des del primer dia de vida.